Qui som

El Centre de Formació d’Adults (CFA) d’Alella “Espai Actiu” és un projecte de l’Ajuntament d’Alella (Maresme), gestionat per Suara Cooperativa, en l’àmbit de l’educació d’adults.

L’Ajuntament d’Alella ha cobert aquest buit des de fa més de 20 anys perquè, com a Administració de proximitat que és, reconeix que la educació és la base i el sosteniment de les llibertats individuals en un societat democràtica, i per tant ha d’estar promoguda pels poders públics, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats, fent bo el lema de l’Escola: “L’educació és un dret que no prescriu amb l’edat.”

El CFA Alella “Espai Actiu” és un centre oficial, reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la nostra oferta formativa és la pròpia de la Formació d’Adults a Catalunya:

Formació d’Adults a Catalunya curs 2022-2023

Els ESTUDIS OFERTS per l’Espai Actiu van des dels estudis de català de tots els nivells (Inicial, C1 i C2), així com els cursos d’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys i per a majors de 45 anys. També oferim cursos de, castellà, anglès nivells A.1, A.2.1, A.2.2, B.1, B.2.1 i B.2.2 i aules (Grups) de conversa en anglès. També oferim formació en informàtica i eines digitals.

ACCEDEIX A LA PREINSCRIPCIÓ/MATRÍCULA

El CFA Alella Espai Actiu, és un projecte inclusiu, obert a tothom i que treballa per la cohesió social i el benestar de les persones del municipi. El  nostre Projecte Educatiu de Centre (PEC) i el nostre Projecte Lingüístic (PL) així ho expressen:

Avís legal                             Política de privacitat